Villikissat Osa5

0
Villikissat Osa 1 Youtube

Villikissat Osa 1 Youtube

Kissat ovat olleet minulla tässä kohtaa vasta4 yötä, ja sähinästä huolimatta ovat edistyneet paljon :). Hit enter to search. help. online help keyboard shortcuts feed builder what’s new. Villien ruokkiminen ekaa kertaa videolla. tarkoitus kehittää luottamusta ruuan avulla. Kahden viikon jälkeen on koittanut se hetki kun konna oli sylissäni ja se alkoi kehräämään! voi tätä lepertelyn määrää :). Pulin ja konnan saapumisen jälkeen arkeeni luonnollisesti kuuluvan siivoamisen ja p#skan määrä on vähintäänkin triplaantunut. tämä on hyvä pitää mielessä yle.

Villisikojen Metsästys On Yleistynyt Vauhdilla Suurin Osa Metsästyssaaliista Saadaan Kaakkois

Villisikojen Metsästys On Yleistynyt Vauhdilla Suurin Osa Metsästyssaaliista Saadaan Kaakkois

Nämä kokoiset villikissat ovat yleisiä etelä afrikassa, ja niitä palvottiin kerran muinaisessa egyptissä armon ja voiman vuoksi. servaleilla on täplikkäitä ruumiita, pitkät jalat ja suuret, raidalliset korvat. Euraasian ilves kun ajattelet eurooppaa, suurten villikissojen kuvat eivät tule mieleen. tuhansia vuosia sitten tarina oli erilainen, kun leopardit, lionit ja jopa gepardit ajattelivat aikoinaan vaeltaa koko mantereella. näiden nykyaikaisten kissaeläinten esi isien uskotaan kehittyvän juuri [& hellip;]. Pesun jälkeen konna antaa silittää itseään, mahtavaa! reilu viikon jälkeen todella hyvää edistymistä:).

Ylivieskan Uuden Valmistuskeittiö Viljan Käyttöönotto Lähestymässä Saadaan Kylmäkeittiö Ja

Ylivieskan Uuden Valmistuskeittiö Viljan Käyttöönotto Lähestymässä Saadaan Kylmäkeittiö Ja

Villikissat, Osa5

kissat ovat olleet minulla tässä kohtaa vasta4 yötä, ja sähinästä huolimatta ovat edistyneet paljon 🙂 puli ja konna jatkavat kesyyntymistään, hitaasti mutta varmasti 🙂 puli ja konna ovat olleet talossa alle viikon, kun päätän kokeilla josko he uskaltaisivat tulla ulos häkistään 🙂 konna uskaltautuu ekaa kertaa nuuskaisemaan omaa kissaani lakua, tässä kohtaa konna on ollut alle viikon luonan. pesun jälkeen konna antaa silittää itseään, mahtavaa! reilu viikon jälkeen todella hyvää edistymistä:) puli ja konna tekevät uuden aluevaltauksen. reilu viikon jälkeen puli uskaltaa jo syödä vaikka olen ihan vieressä ja antaa myös vähän koskea 🙂 puolentoista viikon jälkeen tilanne näyttää niin hyvältä, että päätän poistaa häkin käytöstä. puli ja konna uskaltautuvat pois vessasta. kaatopaikalta loukutetut villikissan pennut ovat tässä kohtaa pitäneet majaa kylppärissäni reilun viikon ja edistyvät päiväpäivältä pulin ja konnan saapumisen jälkeen arkeeni luonnollisesti kuuluvan siivoamisen ja p#skan määrä on vähintäänkin triplaantunut.

Related image with Villikissat Osa5

Related image with Villikissat Osa5

Leave A Reply

Your email address will not be published.