Villikissat Osa5

Villikissat Osa 18 Youtube

Villikissat Osa 18 Youtube

Kissat ovat olleet minulla tässä kohtaa vasta4 yötä, ja sähinästä huolimatta ovat edistyneet paljon :). Suomessa loukutetaan joka kesä vähintäänkin satoja kissoja. ilman vapaaehtoisten apua ne jäisivät luonnon armoille. sinäkin voit auttaa. loukuttaminen on helppoa. Pulin ja konnan saapumisen jälkeen arkeeni luonnollisesti kuuluvan siivoamisen ja p#skan määrä on vähintäänkin triplaantunut. tämä on hyvä pitää mielessä yle. Kahden viikon jälkeen on koittanut se hetki kun konna oli sylissäni ja se alkoi kehräämään! voi tätä lepertelyn määrää :). Vähän alle 1,5 vkn jälkeen pennut alkavat jo muistutaa oikeita kissanpentuja, eivätkä enää vaivaudu sähisemään aina lähestyessäni, nopeaa kehitystä!.

Ravintoa Etsivät Villikissat Viihtyvät Turkistarhojen Liepeillä Uudenkaarlepyyn

Ravintoa Etsivät Villikissat Viihtyvät Turkistarhojen Liepeillä Uudenkaarlepyyn

Etusivu. arjen aallokossa. muissa maisemissa. työn imussa. hello world – eli miten perustin ensimmäisen wordpress blogini, osa 2. työn imussa by jonna 11 joulukuun, 2021 25 joulukuun, 2021. se, mitä kerroin blogin perustamisesta osassa 1, oli vasta peruskiven muurausta. siitä työ vasta alkaa. Villikissat alkavat rentoutua ja uskaltavat vähän jopa leikkiä 🙂 tässä kohtaa pennut ovat olleet minulla 4 5 pv. Lg "clayton" "clipper" carmody (1922–1997) oli amerikkalainen jalkapalloilija ja valmentaja. hänet valitsi washington redskins, national football league (nfl) vuonna 1947.

Villikissat, Osa5

kissat ovat olleet minulla tässä kohtaa vasta4 yötä, ja sähinästä huolimatta ovat edistyneet paljon 🙂 puli ja konna jatkavat kesyyntymistään, hitaasti mutta varmasti 🙂 konna uskaltautuu ekaa kertaa nuuskaisemaan omaa kissaani lakua, tässä kohtaa konna on ollut alle viikon luonan. puli ja konna uskaltautuvat pois vessasta. puli ja konna ovat olleet talossa alle viikon, kun päätän kokeilla josko he uskaltaisivat tulla ulos häkistään 🙂 kaatopaikalta loukutetut villikissan pennut ovat tässä kohtaa pitäneet majaa kylppärissäni reilun viikon ja edistyvät päiväpäivältä villien ruokkiminen ekaa kertaa videolla. tarkoitus kehittää luottamusta ruuan avulla. puli ja konna tekevät uuden aluevaltauksen. puolentoista viikon jälkeen tilanne näyttää niin hyvältä, että päätän poistaa häkin käytöstä. kahden viikon jälkeen on koittanut se hetki kun konna oli sylissäni ja se alkoi kehräämään! voi tätä lepertelyn määrää 🙂 reilu viikon jälkeen puli uskaltaa jo syödä vaikka olen ihan vieressä ja antaa myös vähän koskea 🙂

Related image with Villikissat Osa5

Related image with Villikissat Osa5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2022 Template Mikrotik - Proudly powered by theme Octo