Nils Arne Eggen

Nils Arne Eggen Wikipedia

Nils Arne Eggen Wikipedia

Nils arne eggen (born 17 september 1941) is a norwegian former footballer, manager and teacher from orkdal. eggen is closely tied to rosenborg, the club he managed for 23 years between 1970 and 2010. he is norway's most successful club manager throughout history, having won the norwegian top division fifteen times and the norwegian football cup. Tusen takk, nils arne! rosenborgs største legende endte på 155 kamper for rosenborg og spilte på laget som vant tidenes første cupgull (1960) og de to første. Nils arne eggen. nils arne eggen (født 17. september 1941 i orkdal i daværende sør trøndelag) er en norsk tidligere fotballspiller og trener. som spiller har han vunnet tre seriegull og ett cupgull. som trener er han den mestvinnende norske fotballtrener gjennom tidene med 15 seriemesterskap og seks cupmesterskap. Nils arne eggen ikke redd for å dø trenerlegenden nils arne eggen (79) har slitt med sykdom i flere år. nå snakker han ut om livet. snakker ut: nils arne eggen snakker ut om sitt personlige. Travellin' strawberries, trioen bak den norske utgaven av the julekalender, møter nils arne eggen i programmet "tett på nils arne eggen".

Rosenborg Nils Arne Eggen Rbk Veteraner Skal Hjelpe Jönsson

Rosenborg Nils Arne Eggen Rbk Veteraner Skal Hjelpe Jönsson

Nå fyller nils arne eggen 80 år, og det er på sin plass å gratulere mannen, som til og med klarte å få satt poteten i orkdal på dagsorden med dagen. Å titulere nils arne som filosof, vil noen kanskje synes er litt i overkant. men det er i alle fall ingen tvil om at orklands store sønn har utviklet filosofier som har bidratt til suksess. Nils arne eggen er rosenborgs største profil gjennom tidene. han kom til rbk fra orkdal som spiller i 1960 og vant nm gull samme år. det ble også seriegull for rbk i 1967 og 1969, samt ett for. Eggen bekymret for hoppbråket: − rydd opp! han er tidligere skihopper og var ikke alltid a4 i måten han kommuniserte på: nå gir nils arne eggen (80) støtte til clas brede bråthen (52) før.

Nils Arne Eggen Rosenborg Kommer Plutselig Og Fryktelig Tilbake

Nils Arne Eggen Rosenborg Kommer Plutselig Og Fryktelig Tilbake

Nils Arne Eggen Artige Sitater Og Gylne øyeblikk Utenfor Banen

under et helt fotballiv har nils arne eggen sagt og gjort mye som en minneverdig og mye som ikke er sett eller glemt. vi har tatt et dykk i arkivet og funnet mye funny press conferance with nils arne eggen ^^ lol. rosenborg vant 1 0 på en vanskelig bortearena i drammen, etter at jørn jamtfall blant annet et straffespark. etter kampen var nils arne eggen alt annet enn det er et par år siden klubben bestemte seg for å sette seg ned med nils arne eggen for å sikre mestertreneren sine tanker på film. ulike årsaker ikke minst jeg orker ikke å diskutere om folk tar hverandre opp i rævva. martin andresen og nils arne eggen havnet i en opphetet diskusjon etter søndagens toppkamp. fra 2002. portrettintervju med den nye rosenborg treneren. kampen mellom stabæk og rosenborg i 2010 har kanskje gått i glemmeboken, men mange husker nok nils arne eggens utbrudd på tv2 da spillerne feiret svik: erik hoftun beskriver i retten hvordan han følte det da nils arne eggen gikk ut i adresseavisen og støttet sparkingen av ham og kåre ingebrigtsen. nils arne eggen sin første trening som rbktrener 2010. fra 2002.

Related image with nils arne eggen

Related image with nils arne eggen

© 2021 Template Mikrotik - Proudly powered by theme Octo