Mattijs Branderhorst Ik Ben Bij Nec Beter Geworden Tilbo

Advertisement
Mattijs Branderhorst Ik Ben Bij Nec Beter Geworden Tilbo

Mattijs Branderhorst Ik Ben Bij Nec Beter Geworden Tilbo

Dan had ik misschien de bekerfinale gekeept, maar toen stond timon toch onder de lat. maar zonder wedstrijdritme in de belangrijkste wedstrijd van het seizoen keepen… de kans op een fout neemt dan alleen maar toe. en val je door de mand, blijft dat de rest van je leven achtervolgen. ik ben blij dat ik bij nec ben.”. Ik ben blij dat ik bij nec ben." vorige week zondag zat hij ook niet in de kuip om de eindstrijd met ajax te aanschouwen. "nee, officieel sta ik nog bij willem ii onder contract. Tilbo branderhorst tekent bij nec. tilburg willem ii fc twente 3 1, koning willem ii stadion, 04 03 2017. Nijmegen nec aanwinst mattijs branderhorst leest voetbal als een schaakspel, waarbij de doelman de koning is. de sluitpost hoopt bij nec het laatste hoofdstuk te schrijven van een ‘nijmeegs. Mattijs branderhorst mag zich per direct officieel contractspeler noemen van nec. de doelverdediger, die dit seizoen al op huurbasis in nijmegen speelde, plaatste woensdag zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen bij zijn nieuwe vereniging. het nieuws werd wereldkundig gemaakt via de officiële kanalen van de club uit de eerste divisie.

Advertisement

Related image with mattijs branderhorst ik ben bij nec beter geworden tilbo

Advertisement

Related image with mattijs branderhorst ik ben bij nec beter geworden tilbo