Huis Guus Meeuwis

Een Kijkje In Het Nieuwe Huis Van Guus Meeuwis Foto S

Een Kijkje In Het Nieuwe Huis Van Guus Meeuwis Foto S

Mensen walgen van nieuwe woning guus meeuwis: ‘is dit echt?’ links is voor, rechts na. foto: twitter claudia emmen. ruim twee jaar geleden kocht guus meeuwis voor 1,1 miljoen euro een nieuw optrekje in tilburg. het huis ging volledig plat en de zanger liet het verbouwen tot een strakke villa. "het huis wat guus meeuwis kocht hier in tilburg en hoe het er nu uitziet vat 2020 wel samen", is haar oordeel. 'crematorium' de reacties op de tweet zijn niet mals. Het begon allemaal toen de tilburgse mevrouw claudia vanochtend iets na 10.30 uur een fotocollage op internet plaatste (zie onderstaand of hier) met links het huis dat guus meeuwis heeft laten slopen en rechts het gebouw dat hij ervoor terug liet bouwen.“het huis wat guus meeuwis kocht hier in tilburg en hoe het er nu uitziet vat 2020 wel samen”, schrijft ze erbij. Guus meeuwis kocht in het voorjaar van 2018 een flinke villa in tiulburg. het is (was) een schitterend en gigantisch oud huis met enorm veel karakter. maar de zanger wilde iets anders hebben. normaal gesproken, zeker met zo’n huis, verhuis je dan. maar schijnbaar vond de zanger de plek zó fijn dat hij precies op […]. Tilburg het nieuwe huis van guus meeuwis is als een liedje: je kunt het pas goed beoordelen als het helemaal af is. dat zei de tilburgse zanger donderdagmorgen op radio 538, waar hij reageerde.

Guus Meeuwis Lacht Om Kritiek Op Nieuwe Huis Ik Haal

Guus Meeuwis Lacht Om Kritiek Op Nieuwe Huis Ik Haal

7 december guus meeuwis laat zijn villa in tilburg slopen. de zanger kocht het grote huis in juni, maar gaat er niet in wonen. de plafonds waren te laag, en het huis was niet genoeg op de zon gericht. Guus meeuwis kocht in het voorjaar van 2018 een flinke villa in tiulburg. het is (was) een schitterend en gigantisch oud huis met enorm veel karakter. maar de zanger wilde iets anders hebben. normaal gesproken, zeker met zo’n huis, verhuis je dan. guus meeuwis sloopt villa maar schijnbaar vond de zanger de plek zó fijn […]. 'het huis dat guus meeuwis kocht hier in tilburg en hoe het er nu uitziet vat 2020 wel samen', schrijft iemand op twitter. 'hoe kan de gemeente in vredesnaam goedkeuren dat een 103 jaar oud pand in goede staat tegen de vlakte gaat voor dit gedrocht', is een van de vele reacties daarop. ook wordt het ontwerp vergeleken met een crematorium. Guus meeuwis reageert op media ophef over spuuglelijk huis guus meeuwis is verbaasd over de media ophef over zijn nieuwe woning in tilburg, die volgens critici spuuglelijk is. hij vindt het zelf heel mooi. Guus meeuwis heeft een riant landhuis aan de bredaseweg in tilburg gekocht. voor het optrekje zou de zanger ruim 1 miljoen euro hebben neergeteld. het gaat om een vrijstaande villa van circa 260.

Zo Sloopt Guus Meeuwis Miljoenvilla

[lyrics guus meeuwis thuis] wat gek! dit is jullie nieuwe huis ik woon hier echt niet meer toch kom ik elke keer weer thuis als ik voor de deur parkeer in dit huis staan heel wat spullen die ik. Guus meeuwis over ‘crematoriumhuis’: ‘meer dan blij mee’ links is voor, rechts na. foto: twitter claudia emmen. je zal het vast gezien hebben: het nieuwe huis van guus meeuwis. hij gooide een mooie villa in tilburg plat en liet er een soort… bunker voor in de plaats komen. sommigen op twitter noemde het een ‘crematorium’. Het nieuwe onderkomen van guus meeuwis in tilburg is bijna af. de zanger liet de historische villa die op de plek aan de bredaseweg stond, slopen en zette er daarvoor in de plaats een ultramodern. Tilburg guus meeuwis laat zijn villa aan de bredaseweg in tilburg slopen. de zanger kocht het grote huis in juni, maar gaat er niet in wonen. de plafonds waren te laag, en het huis was niet. Aan de overkant ligt een andere veelbesproken villa: het nieuwe huis van guus meeuwis. “zo moet het dus niet”, zegt ad van eijk. “er stond een prachtige villa, maar dat was geen monument.

Related image with huis guus meeuwis

Related image with huis guus meeuwis