Dit Zijn De Hints Van Aflevering 1 Van Het Wie Is De Mol

Dit Zijn De Hints Van Aflevering 7 Van Het Wie Is De Mol

Dit Zijn De Hints Van Aflevering 7 Van Het Wie Is De Mol

We zijn weer begonnen! het jubileumseizoen van wie is de mol is van start. de afleveringtitel is ‘renaissance’. dit zijn de hints & aanwijzingen uit deze aflevering: 1. spiegelbeeld de eerste opdracht heet ‘spiegelbeeld’ en hier moeten de kandidaten hun eigen spiegel zoeken. nadja is vóór de opdracht al te zien in de achteruitkijkspiegel van […]. Dit is misschien wel de meest opvallende hint van aflevering 1. de kandidaten mogen één voor één een ruimte in waar vier bakjes staan met prijzen: een groene vrijstelling, een joker en twee. We zijn begonnen! de eerste aflevering van wie is de mol? 2019 zit er op. en dit zijn alle hints & aanwijzingen die in de aflevering voorbij kwamen. de afleveringstitel is ‘op sleeptouw’. 1. 61 of gi dit shot van de berg kwam in een preview ook al terug. op de berg staat in het …. Tijdens de tweede opdracht in aflevering 1 werden er vijf duo's gemaakt. elk duo bevond zich in een achterbak van een vrachtwagen, waar ze door middel van opdrachten uit moesten zien te komen. Een molloot vond in aflevering 1 een mogelijke verwijzing naar de mol. tygo staat bij de spiegelopdracht gedeeltelijk vóór het kenteken van een auto. je ziet alleen nog maar "de", dat gezien kan worden als lidwoord. als tygo de mol is, staat er dus in principe: "de mol.".

De Derde Aflevering Van Wie Is De Mol 2017 Is Afgelopen

De Derde Aflevering Van Wie Is De Mol 2017 Is Afgelopen

Dit zijn alle hints van wie is de mol 2019. ben jij net zo'n fan van wie is de mol als ons en houd jij iedere aflevering je molboekje bij de hand? dan ben je hier aan het juiste adres. wij. In voorgaande reguliere seizoenen puilde die finale uit zijn voegen van hints, maar in dit extra seizoen was daar geen sprake van. molloten hebben zich dus tevergeefs blindgestaard op kledingkeuzes, titels van aflevering en mysterieuze regenbogen de makers laten aan shownieuws weten dat het gebrek aan hints heel simpel te verklaren is."omdat er twee seizoenen binnen een jaar zijn opgenomen. Dé hints van aflevering 4 van wie is de mol op een rij wie is de mol. in aflevering 4 zijn we achter gekomen waarom vorige week aflevering 3 zo gek is geëindigd. de groep werd in drieën gesplitst en naar verschillende locaties gebracht voor de eerste opdracht. Wat een aflevering! de zevende aflevering van het wie is de mol? jubileumseizoen zit er op. de afleveringtitel is ‘déja vu’. dit zijn de hints & aanwijzingen uit deze aflevering: 1. spiegels wederom is er een spiegel te zien, die het gehele seizoen al terugkomen. deze spiegels zouden wijzen naar nikkie, die voor haar video’s […]. Tygo is (waarschijnlijk) niet de mol, dit zei rik namelijk aan het einde van de aflevering, hij zei: “jeroen is niet de winnaar, nikkie is niet de verliezer en tygo is niet de mol”. tóch kan je nog stemmen in de app van widm op tygo als mol. er gaat nu een theorie rond dat rik zijn zin is afgekapt en dat deze volgende week nog verder gaat.

Dit Zijn De Hints Van Aflevering 3 Van Het Wie Is De Mol

Dit Zijn De Hints Van Aflevering 3 Van Het Wie Is De Mol

Wat een aflevering! aflevering 8 van wie is de mol? zit erop. en dit zijn alle hints & aanwijzingen die in de aflevering voorbij kwamen. de afleveringstitel is ‘doorgeven’. 1. rode waaier miljuschka heeft tijdens de opdracht met de fietsen een rode waaier vast. tijdens de bekendmaking van de kandidaten werden ook rode waaiers rondgestuurd. Dít zijn de belangrijkste hints van wie is de mol aflevering 3 hints wie is de mol aflevering 3. dit seizoen is best een uitdaging. er zijn kandidaten die zich expres voordoen als een mol. daarnaast letten alle kandidaten extra goed op elkaar. of de tweede mol van 2020, omdat dit het tweede seizoen van dit jaar is. zit hier iets achter. Wat een aflevering! aflevering 4 van wie is de mol? zit erop. en dit zijn alle hints & aanwijzingen die in de aflevering voorbij kwamen. de afleveringstitel is ‘misleid’. 1. misleid claes vertelt de groep dat de stok met de hoogste waarde 450 euro is. de hoogste waarde is echter 750 euro. hiermee ‘misleidt’ hij …. Hoewel we pas in aflevering 3 zijn, lijkt het erop dat sommige molloten al helemaal zeker zijn van hun zaak: peggy is de mol. er lijkt namelijk een dikke, vette hint te zitten naar haar in de. Wie is de mol? bestaat dit jaar 20 jaar. we blikken terug naar het jaar 1999, toen het eerste seizoen van wie is de mol? werd uitgezonden. tien onbekende nederlanders reisden onder leiding van angela groothuizen naar australië om antwoord te krijgen op die ene vraag: wie is de mol? in australië werden ze onderworpen aan spectaculaire en soms angstaanjagende opdrachten.

Schaduw Achter Nikkie: Loopt Hier De Mol? Wie Is De Mol? Jubileum Hints #01

Gisteren was de eerste aflevering van wie is de mol? seizoen 19 op de televisie. er zijn nog tien kandidaten in het spel waardoor er ontzettend veel verdachte dingen gezien zijn. wij hebben de hints & aanwijzingen voor je op een rijtje gezet!. Rik stelt tien vragen aan de kandidaten. dit antwoord moeten ze opschrijven in een boekje. na elke vraag krijgt steeds 1 van de kandidaten de vraag of ze hun antwoord willen houden. is dit niet het geval, dan mag die kandidaat, door middel van de draaiende tafel, een antwoord van een mede kandidaat pakken. Wat ons opviel in aflevering 1 van wie is de mol? eerste opdracht: wijsheid en geluk. iedere kandidaat kreeg een wijsheid van lao tse te horen en die van nathan zou kunnen verwijzen naar de mol: "het is verstandiger een kaars te branden, dan te klagen over duisternis."; tina zegt, na het openen van haar eerste kistje, dat ze de tekens niet goed kan lezen (slecht zicht als een mol?). Wie is de mol 2019, aflevering 9: hiermee heeft niels het bevestigd: dit is de mol! recap wie is de mol 2019 aflevering 9: alle hints en andere opvallendheden op een rij. door moniek moerland. Je leest het hier! lees ook: dit zijn de meest gewaagde mol acties uit wie is de mol? ooit. de locatie van wie is de mol? 2021 is uitgelekt. wanneer het nieuwe seizoen van wie is de mol? begint.

Related image with dit zijn de hints van aflevering 1 van het wie is de mol

Related image with dit zijn de hints van aflevering 1 van het wie is de mol