De Officiele Hints Naar Jeroen Wie Is De Mol Jubileum 2020 Ontknoping

Trailer Wie Is De Mol 2017 Youtube

Trailer Wie Is De Mol 2017 Youtube

Alle officiële aanwijzingen naar jeroen, de mol van het widm jubileumseizoen 2020. wat zijn de hints waardoor we de mol hadden kunnen ontmaskeren voor de ont. We zijn weer begonnen! het jubileumseizoen van wie is de mol is van start. de afleveringtitel is ‘renaissance’. dit zijn de hints & aanwijzingen uit deze aflevering: 1. spiegelbeeld de eerste opdracht heet ‘spiegelbeeld’ en hier moeten de kandidaten hun eigen spiegel zoeken. nadja is vóór de opdracht al te zien in de achteruitkijkspiegel van […]. Wat een aflevering! de zevende aflevering van het wie is de mol? jubileumseizoen zit er op. de afleveringtitel is ‘déja vu’. dit zijn de hints & aanwijzingen uit deze aflevering: 1. spiegels wederom is er een spiegel te zien, die het gehele seizoen al terugkomen. deze spiegels zouden wijzen naar nikkie, die voor haar video’s […]. 27 10 2020 jeroen is de mol, nikkie wint ruim 12.000 euro. tijdens de finale afgelopen zaterdag is bekendgemaakt dat jeroen kijk in de vegte de mol was tijdens het jubileumseizoen ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van wie is de mol. nikkie…. In voorgaande seizoenen kregen molloten in de ontknoping ook altijd te zien wat voor hints er in de titels van de afleveringen en opdrachten verborgen zaten, en van welke shots de écht oplettende kijker stiekem meer had kunnen ontdekken over de mol. oftewel: hints die de productie erin stopte.

Leader Wie Is De Mol Seizoen 17 Youtube

Leader Wie Is De Mol Seizoen 17 Youtube

Ik vind jeroen een goeie mol. dat achter je rug om heeft hij twee keer gewoon gedurfd. hij heeft écht zijn best gedaan, ook al lukte niet al zijn molacties. fijn dat de ontknoping snel was en daarna uitgebreid tijd voor de molacties. ik vond de actie met de luiken ook mooi wie is de mol avrotros 2020 renaissance (moderators: heinz, d*n. Top seizoen, maar de ontknoping voelde wel echt het tegenovergestelde van spannend. ik had gehoopt dat ze zo'n montage hadden en dat het weer naar iets terugspoelt ofzo. naar dat hij iets op de spiegels schreef of iets uit de bakjes pakte ofzo. maar het was gewoon heel saai: "ik ben de mol jongens joe". Welkom op dé website voor alle hints van wie is de mol 2020. ook dit jaar gaan we alle verborgen hints, aanwijzingen & tips voor je op een rijtje zetten. heb je zelf een hint gevonden, of wil je ergens op reageren?. Als rik tegen jeroen zegt "je bent niet de winnaar" dan zie je het gezicht van jeroen vertrekken naar teleurstelling en draait zijn hoofd teleurgesteld naar beneden naar rechts. tygo slaat gelijk zijn handen voor het gezicht van blijdschap en dat hij nu mogelijk de winnaar is. ik kan niet anders dan concluderen dat nikkie de mol is. Sinds dit weekend kunnen we ons volledig focussen op nog slechts twee wie is de mol? finalisten: nikkie en jeroen.al sluiten we tygo toch nog niet helemaal uit hoor, niets is wat het lijkt. anyway: deze hints helpen je vast goed op weg, al blijft het moeilijk kiezen tussen jeroen en nikkie.laten we het wat makkelijker maken: staat 'mol jeroen' hier stiekem te wachten om geld uit zo'n kistje te.

De OfficiËle Hints Naar Jeroen? Wie Is De Mol? Jubileum 2020 Ontknoping

De mol moet nog ontmaskerd worden, maar doet nu al een boekje open. "ik heb enorm veel risico's genomen", vertelt de mol in een (anoniem) interview met het ad. Wie is de mol? is een avontuurlijk spelprogramma waarin een team van bekende nederlanders opdrachten uitvoert en jaagt op een mol in zijn midden. – tina zegt: kennis is macht; dit zei kim die de mol in 2010 was ook verder: – tina houdt haar vingers als ze voor de foto met het biljet van 20 poseert op zo’n manier, dat je er ook 2020 in kunt zien: 2 vingers omhoog en dan rest naar beneden (dus 0), weer 2 vingers omhoog en weer de rest naar beneden = 2020. De tweede mol van 2020 is bekend! jeroen kijk in de vegte was degene die iedereen in het jubileumseizoen van wie is de mol? voor de gek heeft gehouden. jammer genoeg eindigt het fijne seizoen hiermee, maar de finale was een waardige afsluiting. De leukste tweets uit aflevering 7 van wie is de mol? hier zijn ze weer hoor, dit zijn de leukste tweets van deze week. enjoy en tot volgende week bij de ontknoping van het jubileumseizoen van wie is de mol?.

Related image with de officiele hints naar jeroen wie is de mol jubileum 2020 ontknoping

Related image with de officiele hints naar jeroen wie is de mol jubileum 2020 ontknoping