De Mol Herkenbaar In Beeld Wie Is De Mol 2020 Hints

De Mol Herkenbaar In Beeld Wie Is De Mol 2020 Hints

De Mol Herkenbaar In Beeld Wie Is De Mol 2020 Hints

Dit zijn de hints en theorieën van aflevering 7 van wie is de mol? 2020. we bespreken hints van theorieën van de kijkers zodat we samen de mol ontmaskeren. De hints en theorieën van aflevering 7 (finale) van het wie is de mol? jubileumseizoen. staat de mol bij 'weer achter de rug' gewoon vol in beeld? is de mol. Op zoek naar wie is de mol hints? onze hersenen draaien continu op volle toeren om antwoord te krijgen op die ene, héél belangrijke vraag: 'wie is de mol van het jubileumseizoen in 2020?'. Welkom op dé website voor alle hints van wie is de mol 2020. ook dit jaar gaan we alle verborgen hints, aanwijzingen & tips voor je op een rijtje zetten. heb je zelf een hint gevonden, of wil je ergens op reageren? check dan onze facebook, twitter en instagram. Dit zijn de hints en theorieën van aflevering 5 van wie is de mol? 2020. we bespreken hints van theorieën van de kijkers zodat we samen de mol ontmaskeren. #widm20 #moltalk #widm geef de video.

Dit Zijn Alle Kandidaten Van Wie Is De Mol 2020 Rtl

Dit Zijn Alle Kandidaten Van Wie Is De Mol 2020 Rtl

Op deze pagina houden we als echte molloten, alle informatie over wie is de mol 2020 voor je bij. alle hints per aflevering van widm, maar ook de achtergrond van de kandidaten, follow te money, leuke widm tweets etc. ook doen we een uitspraak wie we denken dat de mol is. Wat een aflevering! aflevering 8 van wie is de mol? zit erop. en dit zijn alle hints & aanwijzingen die in de aflevering voorbij kwamen. de afleveringstitel is ‘doorgeven’. 1. rode waaier miljuschka heeft tijdens de opdracht met de fietsen een rode waaier vast. tijdens de bekendmaking van de kandidaten werden ook rode waaiers rondgestuurd. We zijn begonnen! de eerste aflevering van wie is de mol? zit erop. en dit zijn alle hints & aanwijzingen die in de aflevering voorbij kwamen. de afleveringstitel is ‘afgeschermd’. 1. het getal 18 in de leader is ook het getal ’18’ te zien. in het 18e seizoen van wie is de mol? was jan […]. Aflevering 7 déjà vu. het einde van wie is de mol? is in zicht en dat is te merken ook! er zijn namelijk nog slechts twee potentiële mollen over: make upqueen nikkie of voice over jeroen kijk in de vegte. het publiek lijkt geen unanieme keuze te kunnen maken, maar wie weet dat we jou met deze hints weer een eindje op weg kunnen helpen. Als dit inderdaad rob is, kan het natuurlijk een geniale mol actie zijn. hiding in plain sight iets dat ex mol jan versteegh óók deed toen hij twee jaar geleden saboteurtje mocht spelen. al zagen we toen pas in de allerlaatste uitzending hoe hij stiekem achter de kandidaten liep tijdens een opdracht.

Dit Zijn De Hints Aanwijzingen Van Aflevering 1 Van Wie

Dit Zijn De Hints Aanwijzingen Van Aflevering 1 Van Wie

Wat een te gekke aflevering! aflevering 2 van wie is de mol? zit erop. en dit zijn alle hints & aanwijzingen die in de aflevering voorbij kwamen. de afleveringstitel is ‘tegendraads’. 1. chinese tekens op de dam de chinese tekens op de dam worden een aantal keer uitgelicht, maar deze stonden er al een aantal […]. Molloten van nederland zijn alle afleveringen van wie is de mol? aan het uitpluizen om er achter te komen wie er dit jaar als saboteur fungeert. en wat blijkt? al in de allereerste aflevering zou duidelijk vertelt zijn welke bn’er dit jaar de mol is… let op: dit artikel bevat spoilers!. Wat een aflevering! aflevering 7 van wie is de mol? zit erop. en dit zijn alle hints & aanwijzingen die in de aflevering voorbij kwamen. de afleveringstitel is ‘tegenstander’. 1. 10:41 in het promotiefilmpje van de wie is de mol? app staat de tijd op 10:41. leonie is in alle afleveringen van dit seizoen al […]. De vijfde aflevering van het jubileumseizoen van 'wie is de mol?' liet de kijkers vol spanning achter. want hoewel er geen kandidaten naar huis gingen, gaan er in de volgende aflevering waarschijnlijk twee kandidaten naar huis. en door een nieuwe theorie lijkt het vrijwel zeker te zijn dat jeroen één van hen is. en dus niet de mol is. Rik liet aan het eind van de vorige aflevering weten dat tygo niet de mol is, maar deze theorie over waarom tygo wel de mol is in widm moet je even lezen.

Nieuwe Widm Teaser Geeft Meer Weg Over Jubileumseizoen

Nieuwe Widm Teaser Geeft Meer Weg Over Jubileumseizoen

De 7de aflevering vol met hints en theorieën. wie was er aan het mollen tussen de bananen. #widm #widm19 #hints wie is jouw mol na aflevering 7? stem mee via de i rechtsboven in beeld. Wie is de mol? is op de helft. waar het bij eerdere seizoenen lastig zoeken was naar hints en aanwijzingen, is de twintigste jubileum editie één grote molshow. De beste theorieën en wat je niet zag in aflevering 6 van wie is de mol door max van den broek. bekijk wie is de mol? elke zaterdag om 20:25 op npo 1. abonne. Laten we duidelijk zijn: we weten dat rik van de westelaken afgelopen zaterdag heeft gezegd dat tygo de mol níét is. maar de makers van 'wie is de mol?' hebben het credo 'niets is wat het lijkt' in hun hoofd geprent. enkele overduidelijke hints wijzen erop dat tygo alsnog de mol kan zijn. wij leggen hieronder precies uit waarom. Een oplettende kijker heeft een goede aanwijzing gevonden dat rob dekay (33) aan het mollen is in de laatste aflevering van 'wie is de mol?'. de programmamakers hebben een shot in het programma gelaten waaruit blijkt dat rob de verkeerde informatie doorgeeft aan buddy vedder (25).

De Mol Herkenbaar In Beeld! 😱 Wie Is De Mol? 2020 Hints En Theorieën Aflevering 7

De opdrachten in wie is de mol? blijven de kijkers verwarren. in de uitzending van afgelopen zaterdag zat er eentje met allerlei kistjes met geld, waarbij de mol telefonisch 'hints' gaf waar de kandidaten het zouden vinden. natuurlijk was de stem van de saboteur vervormd, waardoor het lastig was om goed te horen om wie het nou ging. Natuurlijk heeft de montage dit (bewust) niet in beeld gebracht. ze gaan ons natuurlijk nooit in aflevering 5 al vertellen wie de mol is. op de waaiers waren bijvoorbeeld verwijzingen naar oud mollen te vinden, of er stond bijvoorbeeld op “de mol is een man” of “de mol is een vrouw”. er is zelfs een waaier ontdekt waarop stond “johan. Nikkie de jager wordt in dit seizoen van wie is de mol steeds verdachter. ze heeft al meerdere molacties op haar naam staan ( hier vind je alle hints ) en nu heeft molloot ivo nog een andere hint. De mol identificeerde zich dus al in aflevering 1 met het getal 20, het twintigste seizoen, de twintigste mol. net als andere jaren verwijzen de titels van de afleveringen ook weer naar de mol van dit seizoen. en, op één van de waaiers stond in het chinees geschreven: ‘de mol is hier.’, toen de mol in beeld was. Zoals elk jaar lopen we ook nu weer iedere aflevering wie is de mol? opdracht voor opdracht door. en daarbij vertellen we wat ons opviel en welke onopvallende hints we zagen. bij de opdracht met de spiegels en die geinige fiatjes 500 biedt het algehele beeld een nogal tamme bedoening. de ontmoeting tussen de kandidaten gaat met een vreemd soort.

Related image with de mol herkenbaar in beeld wie is de mol 2020 hints

Related image with de mol herkenbaar in beeld wie is de mol 2020 hints