De Leukste Momenten In Wie Is De Mol Jubileumseizoen 2020

Een Social Tv Gids Voor De Ipad

Een Social Tv Gids Voor De Ipad

Wie is de mol jubileumseizoen 2020 de leukste momenten. De leukste momenten van het wie is de mol? jubileumseizoen op een rij. #widm #wieisdemol #leukstemomenten 💚 geef de video een like als je hem leuk vond 🔔 bel. Wie is de mol 2020 de leukste momenten. De tweede mol van 2020 is bekend! jeroen kijk in de vegte was degene die iedereen in het jubileumseizoen van wie is de mol? voor de gek heeft gehouden. jammer genoeg eindigt het fijne seizoen hiermee, maar de finale was een waardige afsluiting. Wow! na acht weken vol zinderende opdrachten, zenuwslopende executies, de wildste theorieën en list en bedrog kwam het jubileumseizoen van wie is de mol? gisteren tot een climax: jeroen was de mol, nikkie won en tygo verloor.om te voorkomen dat we direct in een widm loos zwart gat vallen, nemen we de allerbeste momenten van afgelopen seizoen met je door!.

Wie Is De Mol 2015 Molactie Ajouad Camera Youtube

Wie Is De Mol 2015 Molactie Ajouad Camera Youtube

Het jubileumseizoen van ‘wie is de mol?’ start op zaterdag 5 september 2020 om 20.30 uur bij avrotros op npo 1. We zitten momenteel middenin het jubileumseizoen (20) van wie is de mol? de kandidaten bevinden zich in china en dat maakt de opdrachten, vanwege de taalbarrière, niet per se makkelijker. wie de mol is in seizoen 2020? geen idee nog – al lijkt nathan wat verdacht! wie verdenk jij het meest? laat het achter onder de blog(s)!. De mol van het jubileumseizoen komt op de derde plaats van de ranglijst met een pot 12.580 euro. hieronder een overzicht van de sterkste en minst sterke (financiële) mollen. 1. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on . Bij een jubileumseizoen van 'wie is de mol?' zou je denken dat er flink wordt uitgepakt met verborgen aanwijzingen en opvallende hints. maar niks is minder waar, want in de finale aflevering van afgelopen zaterdag bleek geen enkele hint genoemd te worden.

Wie Is De Mol Jubileumseizoen 2020 De Leukste Momenten

Het was weer een zenuwslopend seizoen maar tijdens de finale van wie is de mol? 2020 werd eindelijk bekend gemaakt wie de mol van dit seizoen was. en tegen de verwachtingen van vele kijkers in, is dít de mol van dit seizoen. pas op, dit artikel kan spoilers over de aflevering bevatten. Wie is de mol? kijkers weten het sinds zaterdagavond: jeroen kijk in de vegte is de mol van het jubileumseizoen 2020. tygo gernandt en nikkie de jager zaten bij hem in de finale en vinden hem de. De twintigste wie is de mol? kent zaterdag (in stilte) z’n apotheose. wat vindt molloot tom van het jubileumseizoen? en: wie. is. de. mol? ruim 2,4 miljoen kijkers zagen zaterdag – al dan niet morrend – dat er voor de tweede keer dit jaar geen enkele deelnemer aan wie is de mol? het chinese strijdperk moest verlaten. daarmee gaan zaterdag. De wie is de mol 2020 jubileumversie start dit jaar in toscane, de val d’orcia, om precies te zijn. een heel toepasselijke plek bij de titel van dit widm seizoen: ‘renaissance’. tijdens de zoektocht naar de mol gaat de serie langs geboorteplaatsen en belangrijke bouwwerken van leonardo da vinci, michelangelo en caravaggio. We weten volgende week of het klopt en kunnen bijna niet wachten om te zien hoe de mol het dit seizoen heeft aangepakt. de leukste tweets uit aflevering 7 van wie is de mol? hier zijn ze weer hoor, dit zijn de leukste tweets van deze week. enjoy en tot volgende week bij de ontknoping van het jubileumseizoen van wie is de mol?.

Related image with de leukste momenten in wie is de mol jubileumseizoen 2020

Related image with de leukste momenten in wie is de mol jubileumseizoen 2020