Andere Tijden

Captain Video Andere Tijden

Captain Video Andere Tijden

Andere tijden podcast. duik met ons in de geschiedenis en voel hoe andere tijden herleven. in deze podcast van de ntr vertellen ooggetuigen over opmerkelijke historische gebeurtenissen. speel quiz. Andere tijden, het geschiedenisprogramma van de ntr en vpro met reportages over (bijna) vergeten gebeurtenissen uit de recente geschiedenis. Andere tijden: with hans goedkoop, mevrouw de vries, jeroen koch, laura. Andere tijden special: tussen terreur en de toppers de jaren 2000 2010. afl. 51 za 2 jan 22:05. Andere tijden, het geschiedenisprogramma over (bijna) vergeten gebeurtenissen uit de recente geschiedenis. andere tijden wordt gemaakt door de ntr & vpro voor npo 2. check anderetijden.nl voor de.

Ntr Nieuws Nieuwe Website Andere Tijden

Ntr Nieuws Nieuwe Website Andere Tijden

Andere tijden is het geschiedenisprogramma van de ntr en de vpro. in een half uur behandelt het programma onderwerpen uit de geschiedenis. voor deze onderwerpen zoekt andere tijden naar een relatie met de actualiteit, naar het opmerkelijke, onbekende verhaal, naar nieuwe feiten en naar nooit eerder in nederland vertoonde beelden. Andere tijden. yesterday at 6:42 am ·. herman stok, voor velen vooral bekend als de presentator van 'top of flop', is op 93 jarige leeftijd overleden. in andere tijden haalde hij in 2019 herinneringen op aan de popmuziek van de jaren 60, toen tienersterren willeke alberti, trea dobbs en ria valk hun grote hits scoorden. De beslissing om andere tijden te schrappen komt van het centrale npo bestuur van de publieke omroep, dat deze weken bezig is om de programmering van 2022 te bepalen. de ntr en de vpro, die het.

Enkele Reis Indonesië Enkele Reis Indonesië In Beeld Bij

Enkele Reis Indonesië Enkele Reis Indonesië In Beeld Bij

Andere Tijden Sport: Wk '90 Hoe Kon Het Zó Fout Gaan

de wk historie van het nederlands elftal kent veel hoogtepunten, maar ook een paar peilloze dieptepunten. eén van de diepste dalen betreft het begin jaren 80 is de overlast door prostitutie in enkele grote steden zo groot dat meerdere gemeenten een zogenaamde tippelzone openen. andere tijden special over prins bernhard. bernhard leopold frederik everhard julius coert karel godfried pieter, prins der nederlanden, prins van lippe biesterfeld, in 1993 werden de europese binnengrenzen opgeheven. daarvoor was de grens een barrière waar grenswachters controleerden op smokkel, mensenhandel toen men dacht dat roken gewoon was. ik heb comments uitgeschakeld, want er zijn verslaafden die in ontkenning blijven hangen, er tegen beter weten in niet andere tijden met een terugblik op de taxi oorlog, vele jaren later. zie verder ook het boek de taxi oorlog: nederlandse spelers provoceerden en schopten, voetbalvandalisme binnen de lijnen. verslag van een sportief drama, met alle direct betrokkenen. terwijl het grootste deel van nederland feest viert, staan half april 1945 canadese militairen voor de stad groningen. een aantal van de bevrijders vertellen

Related image with andere tijden

Related image with andere tijden